Wellness терапии

Всяка жена иска да се поглези, да се почувства красива, обгрижена и специална, ето защо ние ви предлагаме нашите луксозни уелнес терапии, с които ще се почувствате наистина такива. Ще си създадете удоволствие, грижа и ще помогнете на тялото си, за да се почувства душата добре в него!

Терапия за лице със злато

Терапия за лице със злато, хайвер, перлен екстракт, френско шампанско и хиалуронова киселина. По време на тази процедура ще изпитате изключителен лукс на съставки и усещания. Ефектът на златото, хиалуроновата киселина и хайвера богат на протеини ще повишат еластичноста на кожата, докато я хидратират, тонизират и стягат, френското шампанско неутрализира свободните радикали и подпомага регенерацията. Терапията може да се изпълни с един от двата вида маски със злато или с горещ черен хайвер, според индивидуалните нужди на кожата.

 Маската със злато съдържа люспи, които играят ролята на пила и изчистват замърсяванията на кожата в дълбочина. Има високо съдържание на глюкоза, която хидратира и регулира хидролипидния баланс на кожата. Носи енергия, свежест и невероятна мекота. Маската с горещ черен хайвер действа възстановяващо и изглажда фините линии, има стягащ ефект. Кожата става ревитализирана и блестяща. Хайвера притежава силно антиоксидантно действие и се бори със свободните радикали.

Терапия с перли и еделвайс с лифтинг филър ефект за блясък

Терапията използва цялата енергия и блясък на перлите, за да я достави на кожата. Всички съставки са извлечени чрез последните тенденции в биотехнологиите. Еделвайсът е едно от най-редките растения и расте на недостижими места във високопланинските райони. Поради суровите условия и височина то е изградило няколко защитни механизма за оцеляване. Нанасяйки го върху кожата, тя също придобива тези свойства, като най-ценното от тях е задържането на влагата. Растението има антиоксидантни, лечебни, успокояващи и омекотяващи кожата свойства.

Екстрактът от Еделвайс е богат на компоненти с противовъзпалителни, антибактериални, успокояващи и овлажняващи свойства. Перлите са гранулирани в микро молекули за по-лесно проникване в порите на кожата. Седефеният прах от перлите е богат на био активни молекули. Тези ценни молекули съдържат протеини и аминокиселини, които редуцират фините линии и бръчките, чрез стягане и тонизиране на кожата.

Предимства:

Терапия с морски стволови клетки

Тази животворна терапия съдържа иновационен концентрат, произведен по последни технологии от морски стволови клетки на растението Criste Marine, което расте по бреговете на Бретан при изключително неблагоприятни условия на приливи и отливи, бури, ветрове и течения. Езерото Бретан e защитена и екологично чиста територия на Юнеско. Интересното за Criste Marine е, че прекарва 12 часа под водната и 12 часа над водната повърхност и се събира ръчно само през пролетта. Заради качествата, които притежава и влиянието му върху кожата е признат за растението на 21 век с най-много полезни съставки за кожата.

Criste Marine върши чудеса върху кожата, като подобрява еластичността и блясъка, ускорява регенерацията на клетките и зарастването на рани и белези, повишава метаболизма на епидермалните клетки, запазва структурата и цялостта на липидите, редуцира меланина, който е отговорен за появата на пигментни петна. Растителните стволови клетки имат гени много близки до тези на възрастен човек, поставени по правилния начин върху кожата на лицето те имат положително влияние върху нейната жизненост. Чрез множество клинични експерименти е доказано, че стволовите клетки от Criste Marine съдържат много богат арсенал от качества на младостта и забавящи клетъчното стареенето. Терапията има ефект на дълбока хидратация, анти ейдж и повдигане овала на лицето. Също така действа релаксиращо и отпускащо.

Терапия с ДНК с Ботокс ефект

Терапията редуцира контракцията на мускулните клетки, които са отговорни за появата на мимическите бръчици и стимулира естествената защита срещу свободните радикали отговорни за стареенето на кожата. Чрез използване на биотрансформирани пептиди от семена на растението хибискус (китайска роза), терапията се явява като естествена алтернатива на ботулиновия токсин. Терапията може да се прилага също и при вече поставен ботокс, като удължава действието му. Цветето хибискус съдържа още високо съдържания на Витамин A, Витамин С и витамин Е, Myoxinol и Аргирелин.
Докосване и грижа за кожата на лицето

Диагностика

Козметични процедури

Терапии за лице

Уелнес терапии

Апаратни процедури