Микроиглена мезотерапия

Микроиглената мезотерапия или микронидлинг е метод за бърза хидратация, възстановяване и подобряване на еластичността на кожата, както и за превенция на фините линии и бръчки, пигментации, тъмни кръгове и торбички, при увисване под влияние на гравитацията и за сияйна и гладка кожа .

             Представлява техника, чрез която се  ускорява проникването на био активни вещества чрез микро убождания на различна дълбочина. Процедурата има влияние върху микроциркулацията, лимфния поток, имунната система и работи на клетъчно ниво, като нормализира процесите в клетките. Чрез терапията в кожата се въвеждат витамини, минерали, микроелементи, хиалуронова киселина, колаген или комбинации от мощни активни вещества коктейли според индивидуалните нужди на клиента.

Процедурата е подходяща за:

Микроиглената мезотерапия се осъществява със специален уред дермапен директно в проблемната зона. Чрез регулиране на дълбочината на проникване на микроиглите се ускорява процеса на абсорбиране на активните съставки според третираната зона. 

Мезотерапевтичните коктейли решават различни проблеми на кожата:

​Броя на процедурите може да варира в зависимост от състоянието на кожата на клиента и на основание на професионална преценка.

Апаратни процедури

LED светлинна терапия за лице

Аква пилинг система за водно дермабразио

Безиглена мезотерапия

Кислородно почистваща мезотерапия за лице

Микроиглена мезотерапия

Радиочестотен лифтинг

Ултразвуково почистване на лице