Ултразвуково почистване на лице

Изключително подходящ метод за чувствителни кожи, както за жени така и за мъже.

 

Благоприятното въздействие на ултразвуковите вълни върху човешкия организъм е познато и използвано отдавна в медицината. В козметологията въвеждането на ултразвукова апаратура поставя началото на качествено нова грижа към кожата – нежна, атравматична, безболезнена, ефективно освежаваща, регенерираща и подмладяваща. Терапията с ултразвукови вълни е универсална и подходяща за всеки тип кожа – мазна, акнеична, суха, дехидратирана, отпусната, застаряваща. Тя е деликатното решение дори при лечение на розацея, свръхчувствителност и куперозност.

Ултразвуковата терапия се състои от два метода, които могат да се използват последователно или да бъдат включени поотделно в други козметични програми. Ултразвуково почистване и инфлузия. Инфлузията представлява провеждане на интензивен микро-масаж със шпатулата или специални дискове, ултразвуковите вълни проникват в дълбочина, където затоплят кожната тъкан и стимулират кръвната и лимфна циркулация. Ултразвуковата честота повишава проникването на специфични козметични продукти в дълбоките кожни слоеве, помага на кожата за запазване на влагата, стимулира образуването на колаген и еластин, подобрява хидратацията, намалява фините линии и бръчките. В резултат на процедурата кожата е освежена, регенерирана и подмладена.

Ултразвуковата шпатула, която се използва при тази процедура е изкючително щадящ метод, при който с лекота се отстраняват повърхностни замърсявания, черни точки, повърхностен рогов слой и себум, които пречат на кожата да покаже своята красота и блясък.

Ултразвуковата терапия е подходяща за всеки тип кожа.

ултразвуково почистване сника 2 (2)

Ефектът е видим още след първата процедура. За постигане на трайни и дългосрочни резултати е необходимо редовно провеждане на ултразвукова терапия,  като честотата се определя от терапевта, според индивидуалните особености на типа кожа.

Апаратни процедури

LED светлинна терапия за лице

Аква пилинг система за водно дермабразио

Безиглена мезотерапия

Кислородно почистваща мезотерапия за лице

Микроиглена мезотерапия

Радиочестотен лифтинг

Ултразвуково почистване на лице