LED светлинна терапия за лице

Високоефективна терапия и безболезнен метод се използва за лечение на кожни проблеми и подмладяване.

Предимства

Тази терапия може да се използва като самостоятелна или да се комбинира с други за извличане на максимален ефект от процедурата.

 Осъществява се посредством светлина, доставена чрез светлодиоди (Light Emitting Diodes), която чрез био активирне на клетъчните рецептори ускорява образуването на нов колаген и еластин и засилва естественото обновяване на клетките.

 LED подмладяването не разчита на топлинна енергия и за това, при него се избягва дискомфортът, който може да бъде предизвикан от темотерапията. Процедурата е изключително приятна и релаксираща.

Изследванията потвърждават, че освен за подмладяване LED енергията може да се използва успешно и при лечение на пигментни петна, белези и акне. Човешкият организъм трансформира светлината в електрохимична енергия, която стимулира метаболизма и засилва имунитета.

Светлодиодите предлагат напълно естествен подход за подмладяване на кожата. Светлината взаимодейства с клетките и ги стимулира да произвеждат нов колаген и еластин.

Терапията работи с 4 вида светлина според индивидуалните нужди на кожата на клиента – червена, синя, жълта и зелена.

Червената светлина

Засилва пет пъти производството на колаген и еластин, задейства регенериращите механизми и стимулира производството на фибробласти. Фибробластите са основни клетки, за производството на колаген и еластин. Тази светлина ускорява всички жизнени процеси в клетките.  Използва се за фотодинамична терапия.

Ползи:

Синята светлина

Притежава изразено успокояващо, дрениращо и детоксикиращо действие. Оптимизира дейността на лимфата и кръвоносната система. Използва се при лечение на акне.

Ползи:

Жълтата светлина

Има антибактериален ефект, подобрява действието на имунната и нервната система, подобрява цялостното състояние на кожата. Използва се за фотоподмладяване.

Ползи:

Зелената светлина

Балансира пигментациите, релаксира и подхранва кожата.

Ползи:

Апаратни процедури

LED светлинна терапия за лице

Аква пилинг система за водно дермабразио

Безиглена мезотерапия

Кислородно почистваща мезотерапия за лице

Микроиглена мезотерапия

Радиочестотен лифтинг

Ултразвуково почистване на лице