Парафинотерапия

Парафинотерапията е един от най-често прилагащите се методи за термотерапия. Терапията е подходяща както за ръце, така и за стъпала. Тя е чудесно решение за допълнително хидратиране и изглаждане на кожата.

      Нашите ръце са уязвими и често страдат от вредното влияние на околната среда и начина ни на живот. Излагането на слънце и студ, работата с препарати и химикали води до зачервяване, напукване, сухота и загрубяване на кожата, както и до възрастови изменения. Парафинът има топлинно, химично и механично въздействие върху кожата, като я прави копринено мека и еластична.

Ползи

     След парафинотерапията  кожата се подхранва, хидратира и заздравява, има мигновен видим ефект.  Освен за кожата на ръцете тази терапия е полезна и за ноктите – нокътната плочка се заздравява и стабилизира, хидратира се, подхранва се и се подобрява нейната еластичност. Тази 20 минутна процедура дарява на ръцете и стъпалата Ви младост за седмици.

   В Touch & Care препоръчваме курс от 5-8 процедури всяка седмица, за да се гарантират отлични резултати и постигане на пълният ефект на мекота, гладкост, сияние и релакс.

Докосване и грижа за ръцете и стъпалата

Масаж ръце и стъпала

Парафинотерапия

LED терапия за ръце и стъпала

Терапия с йонен детоксикатор

Радиочестотна терапия

Безиглена или микроиглена мезотерапия за ръце