Кислородно почистваща мезотерапия за лице

В Touch & Care разполагаме с иновативна апаратура за лице с различни насоки на въздействие и доказана ефективност. Прилагането на апаратни процедури се определя от индивидуалното състояние и нужди на всеки клиент и резултатите, които желае да постигне.

Здравата кожа се нуждае от достатъчно хранене и кислород, за да изпълнява правилно своите функции. Липсата на кислород в кожата води до забавяне на метаболизма, изтъняване, ускорява стареенето и може да доведе до проблеми като пожълтяване , пигментации и бръчки. Още по-лошо влияние оказва на водно липидната мантия на кожата като разрушава мастното равновесие, което води до потъмняване или зачервяване. Научните изследвания, доказват че активните елементи и потокът на кислород преодоляват естествените прегради на клетките, като обновяват микроциркулацията и възраждат кожата.

 Професионалният кислороден апарат, генерира 99% чист кислород, като осигурява третиране на широк кръг от естетични състояния върху кожата. Чрез високо налягане на кислород и физиологичен разтвор, се впръскват хранителни вещества, които преминават през порите на кожата и достигат до дермалния слой, като по този начин стимулират регенерацията и храненето на кожата. Чрез силно налягане в кожата се отстраняват замърсяванията и се стимулира клетъчния метаболизъм. Мощният кислороден спрей използва теорията за контролирано налягане, и за вкарване на активни вещества в дълбочина и справянето с недостига на кислород в кожата.

Кислородната терапия се развива изключително бързо и осигурява красота без игли и болка, като може да използва кислорода за задвижване на специфични активни  вещества (серуми) в дълбочина. Тази терапия оказва невероятен терапефтичен ефект, като почиства, дренира, хидратира, подхранва и стяга кожата. Преимуществото пред всички останали апаратни процедури е че няма възстановителен период, няма противопоказания и странични ефекти върху кожата, може да се прилага през всички сезони на годината, както и при кожа, склонна към появата на пигментации. Процедурата е особено подходяща за хора с чувствителна кожа.

Кислородният пилинг е апаратна процедура за дълбоко почистване на кожата, по време на която не само се премахва повърхностният слой мъртви клетки, но също така кожата се снабдява с подхранващи вещества и се обогатява с кислород. Същността на метода е в свръх силната струя кислород, която се подава под голямо налягане от апарата и устройството на дюзата на накрайника, специално разработено за висококачествен пилинг резултат.

Функции и стъпки на процедурата:

Кислородният пилинг е изключително ефективна процедура, която може да реши много естетически проблеми:

Апаратни процедури

LED светлинна терапия за лице

Аква пилинг система за водно дермабразио

Безиглена мезотерапия

Кислородно почистваща мезотерапия за лице

Микроиглена мезотерапия

Радиочестотен лифтинг

Ултразвуково почистване на лице