Докосване и грижа за ръцете и стъпалата

Диагностика на кожата и ноктите

В Touch & Care можете да се възползвате от професионална диагностика на кожата на ръцете и стъпалата, както и състоянието на ноктите и кутикулите. Ще получите препоръка за ползване на продукти и терапии специално подбрани и подходящи за вас.

Диагностиката ще ви даде информация за състоянието на кожата:

     Диагностиката е важна за изготвянето на правилен индивидуален подход спрямо нуждите и особеностите на всеки клиент. Тук ще получите най-подходящите терапии и продукти за здрави , красиви и поддържани ръце и стъпала.

     Всички сме чували и знаем, че кожата на ръцете е най-големият ни предател – издава възрастта ни, начина на живот и дори здравето ни.

     Грижите, които полагаме за кожата на ръцете и стъпалата се забелязват веднага и са от огромна важност не само за красотата и самочувствието, но и за здравето.

С грижата за ръцете и стъпалата идва и усещането за релакс.

Маникюр и педикюр

      Маникюрните ни места са оборудвани с последно поколение професионални  вградени прахоуловители, които предпазват клиента от вредните прахови частици, предизвикващи алергии и чувствителност по време на процедурите.

     С мисъл за здравето и уелнес преживяването на клиента ексклузивно за Touch & Care е създаден педикюрният ни стол. Тризонов масаж, подгряване, Шиатсу масаж на врата и инфрачервена светлина са само част от невероятните екстри,които ще изпитате по-време на вашата процедура. 

Маникюр
Докосване и грижа за ръцете и стъпалата

Масаж ръце и стъпала

Парафинотерапия

LED терапия за ръце и стъпала

Терапия с йонен детоксикатор

Радиочестотна терапия

Безиглена мезотерапия за ръце