Терапии за лице

Почистваща газирана терапия

Представяме Ви нашата почистваща газирана терапия за лице с антиоксидантно и хидратиращо действие. В градска среда кожата ни е подложена на големи количества замърсяване и токсични частици. За да предпазим кожата си от изключително значение е почистването на лицето с професионални продукти създадени за справяне с различните видове агресори в това число слънчевите лъчи, атмосферното и домашното замърсяване, свободните радикали и други Тази лека и приятна терапия, богата на антиоксиданти и витамини, ще се справи с раздразненията, породени от дехидратация, оксидативен стрес и липсата на тонус. Процедурата е подходяща за всеки тип кожа, дори за най-чувствителните и може да се използва като подготвителна преди всяка апаратна или друга процедура в Touch & Care.

Терапия подмладяваща за зоната на околоочния контур

Незабавен лифтинг ефект, изглажда линиите и бръчките и озарява околоочната зона, за да разкрие младежкия вид на кожата. Мощна клетъчна регенерация с хидрокси киселини и жизненоважния за кожата витамин A. Терапията ревитализира и озарява околоочната зона, стимулира производството на колаген и увеличава нивата на хиалуронова киселина в кожата. Повдига отпусната кожа на клепача, изглажда повърхността и изсветлява пигментацията, за да разкрие младежкия вид на кожата. Терапията използва система за доставка и по-добро проникване на активните съставки директно в кожните клетки без да предизвиква дразнене в деликатната околоочна зона. Препоръчва се за всеки тип кожа, специално при загуба на тонус и еластичност, линии и бръчки, пигментации в околоочната зона.

Кислородна терапия с блокатори на градско замърсяване

Терапия с двойно действие , която възстановява кожата от ефекта на градското замърсяване и я насища с чист кислород. Подходяща е за кожа с „уморен“, посърнал и безжизнен вид, с намалени възстановителни способности да се защити от свободните радикали на замърсената градска среда, както и при кожа със следи от преждевременно стареене и бръчки. Стимулира насищането с кислород и възстановява нормалните процеси в кожата , стимулира производството на колаген , свива порите, възвръща свежия тен и намалява появата на бръчки. Процедурата е подходяща за всеки тип кожа.

Терапия ефективна алтернатива на инвазивните процедури

Тази козметична линия продукти, елиминира дори най- дълбоките бръчки, подмладява и възстановява младежкия вид на кожата. Терапията за изглаждане и запълване на бръчки комбинира 9 вида активни съставки,пептиди, включително и „botox-like” съставка както и хиалуронова киселина. Чрез комбиниране в едно на запълващите техники и вещества, които отпускат микроконтракциите на кожата бе създаден един интензивен, изглаждащ продукт, прекрасно оръжие за справяне с мимическите бръчки, до най-дълбоките такива. В резултат на ефекта на терапията още след първите няколко процедури бръчките постепенно и естествено започват да изчезват. Процедурата е подходяща за кожа с бръчки и отпуснатост.

Възстановяваща терапия с анти-ейдж ефект

Първата луксозна линия, при която се използват недиференцирани клетки от растителен произход, които имат дълготраен анти-ейдж ефект. Основната им функция е да насърчават производството на нова, здрава и сияйна кожа. Тази богата анти-еидж терапия за първи следи от стареене като повехнал, отпуснат вид на кожата и следи от фотостареене. Недиференцираните клетки в нанолипозоми подпомагат производството на нови здрави клетки в кожата отвътре навън. Процедурата е подходяща за всеки тип кожа

Ремоделираща терапия за оформяне на контура и лифтинг ефект

Ремоделиране на контура, лифтинг на лицето и деколтето и оформяне на скулите. Ексклузивна технология в козметиката, която се основава на принципа на терапиите спиращи процесите на стареене. Връщане времето назад в старите клетки и отлагане на процесите на стареене в новите. Тази терапия е цялостна анти-ейдж стратегия, която постига ремоделиращ ефект върху лицето, като възстановява овала изпълва скулите и има видим лифтинг ефект още от първата процедура. Процедурата е подходяща за  всеки тип кожа.

Интензивна хидратация за мъже

Професионална терапия за сухи или увредена кожа от метеорологични условия, свободни радикали и замърсяване. Процедурата е подходяща за всеки тип кожа.

Експресна енергизираща терапия за мъже

Професионална енергизираща терапия с компоненти, които освобождават кислород. Възстановява уморената кожа или кожа подложена на хроничен стрес. Процедурата е подходяща за кожа с бръчки и отпуснатост.

Подмлавяваща терапия с платина за всеки тип кожа

Мощна клетъчна стимулация с жизненоважните за кожата витамин C, Е и A. Терапията възстановява еластичността и стимулира производството на колаген в дълбоките слоеве, повдига и оформя лицевия контур, изглажда фините линии и бръчици и видимо подобрява тургура. При употребата на Ретинол върху кожата се стимулира биологичната ѝ еластичност и се намалява дълбочината на бръчките. Ретинолът подобрява синтеза на колаген, чрез стимулиране растежа на фибробластите, които с годините деградират. Комбинацията на ретинол и мощни анти-оксиданти, във високи терапевтични дози, е гаранция за бързи и видими резултати. Използваната иновативна система за доставка и по-добро проникване на активните съставки директно в кожните клетки. Препоръчва се за всеки тип кожа, специално при увредена и зряла кожа без тонус, загуба на еластичност, линии и бръчки.

Терапия против нежелана пигментация

Внимателно подбраните активни съставки в Cream Mask в комбинация с White Balance серум озаряват и изравняват тена на лицето. White Balance click предлага най-мощната форма на Kojic Acid. Стабилизираната формула на витамин C серум осигурява защита от свободните радикали и обновява епидермалния слой на кожата. Кожата ви е нежна с равномерен тен и младежки блясък. Препоръчва се за всеки тип кожа при проблеми с нежелана пигментация и неравномерен тен.

Терапия за чувствителна кожа, склонна към зачервяване

Мощна клетъчна стимулация с жизненоважните за кожата витамин C, Е и A. Терапията възстановява еластичността и стимулира производството на колаген в дълбоките слоеве, повдига и оформя лицевия контур, изглажда фините линии и бръчици и видимо подобрява тургура. При употребата на Ретинол върху кожата се стимулира биологичната ѝ еластичност и се намалява дълбочината на бръчките. Ретинолът подобрява синтеза на колаген, чрез стимулиране растежа на фибробластите, които с годините деградират.

Интензивна хидратираща и възстановяваща терапия

Възвръща жизнеността и еластичността на кожата като я хидратира в дълбочина. Богатата подхранваща Cream Mask ™ в комбинация с хидратиращия серум Hydr8 ™ B5 с високо съдържание на хиалуронова киселина, преобразяват кожата. Хидратират, изравняват тена, подхранват, тонизират и оставят копринено - гладък и сияен вид . С тази ефективна терапия постигаме максимални нива на влага в кожата, възстановяваме комфорта и естествения блясък. Подходяща терапия след химически пилинги. Препоръчва се за всеки тип кожа, специално суха и дехидратирана.

Дълбокопочистваща, противовъзпалителна и антибактериална

Намалява размера на порите. Използвайки лечебните свойства на натуралните съставки – каолин и вулканична пепел, глина и фино смлян бамбук тази терапия почиства и ексфолира кожата, почиства порите, детоксикира отвътре и отвън. Терапията има за цел да нормализира мастната секреция, да премахне възпалението на кожата, да подобри нивото на хидратация и в същото време да изглади и тонизира кожата. Препоръчва се за мазна, комбинирана, замърсена и акнеична кожа.

Докосване и грижа за кожата на лицето

Диагностика

Козметични процедури

Терапии за лице

Уелнес терапии

Апаратни процедури