Терапия с йонен детоксикатор

Доброто здраве започва с детоксикацията. Детоксикаторът комбинира научната концепция на йонния транспорт във водните канали в клетъчните мембрани. Това откритие печели Нобелова награда по химия. Йонният детоксикатор превръща обикновената вода в лечебна, полезна за здравето.

     Водата навлиза в тялото през порите на кожата и изчиства напълно естествено и безопасно клетките от токсини. Стъпалата на човек имат над 2000 пори, през които се изхвърлят вредните натрупани токсини.

      При процедурата стъпалата се поставят във вана с вода и специални соли, чрез електролит – водата се йонизира, за да се възстанови електролитния баланс и PH на тялото, както и да се изхвърлят токсините. Когато водата се йонизира, тя губи единия си водороден атом и става с отрицателно зареден поляритет. Точно както се йонизират морските вълни, когато се разбиват на брега на морето. След преминаването на йоните през стъпалата те се свързват с обратно заредените токсични частици и ги извеждат навън чрез осмоза във водата.

     Модерния свят ни дава  възможност за просперитет и материално благосъстояние, но в същото време ни кара да страдаме от редица вредни влияния на околната среда, храната и болестите. Средата в която живеем, стресът и електромагнитното замърсяване от телефони и компютри, както и редица други причини правят организма неспособен да се справи сам с вредните токсини. Различните вреди върху организма (сърдечно-съдови заболявания, стрес, затлъстяване и други) се предизвикват главно от оксидация (окисляване) или повреда на свободните радикали на ДНК.

Затова в Touch & Care сме помислили и за  вашата детокс програма. Всеки човек има нужда
от здраве, релакс и детоксикация.

    Токсините в клетките се натрупват в организма ни под формата на тежки метали, отпадъци, лекарства, вируси, паразити и други. Когато клетките са здрави те съдържат повече кислород, енергия и виталност и това помага на тялото да се справя със заболяванията. Процедурата с този революционен апарат повишава значително кислородните нива в организма и по този начин спомага за детоксикацията.

Ползи

     Ефектът от йонната детоксикация се усеща веднага след процедурата, а действието може да се види по време на самата процедура, тъй като водата се оцветява в различни цветове в зависимост от това кои органи са натрупали най-много токсини.

     След процедурата: Моля набавете си витамини и минерали за да възвърнете метаболизма на тялото и да ускорите процеса.

     В Touch & Care препоръчваме 2 курса от  8  процедури по 2 в седмица за период от 2 месеца. След това се почива около месец и може да поддържате ефекта от процедурата веднъж седмично.

     Препоръчват се два пъти годишно пролет и есен по един такъв цикъл за цялостно изчистване на организма.

    Попитайте на рецепция в какви случаи НЕ може да се прилага процедурата.

Докосване и грижа за ръцете и стъпалата

Масаж ръце и стъпала

Парафинотерапия

LED терапия за ръце и стъпала

Терапия с йонен детоксикатор

Радиочестотна терапия

Безиглена или микроиглена мезотерапия за ръце