Терапии за тяло

Touch & Care подбира внимателно терапиите  си за отслабване, стягане и детоксикация за максимален ефект и като превенция за едно здраво, естетично и красиво тяло без значение от възрастта.

     Наднорменото тегло и целулита са едни от основните проблеми в съвременния  живот.

     Мастните клетки в организма са генетично определени, но въпреки това наднорменото тегло не зависи от това. Наднорменото тегло не винаги предопределя наличието на целулит, а по скоро увеличаване на телесната маса или задържане на течности.     

     Мастните клетки са важни за нашият организъм и изпълняват редица функции като защита, запас на енергия и терморегулация. Затова е важен подборът на терапии, които не унищожават клетките, а подпомагат тяхното пречистване и освобождаване от излишна мазнина. Мазнините по начало са по-леки от мускулите и костите и съдържат много енергия.

    Други фактори за наличие на повишено тегло са броя и големината на мастните клетки, хормони (инсулин и естроген) , хранене , обмяна на веществата, метаболизъм и стрес.  При неправилно хранене и заседнал начин на живот излишните хранителни вещества се трупат в мастните клетки под формата на триглицериди. За да навлязат в кръвообращението, и да се преработят триглицеридите трябва да се разградят до мастни киселини и глицерол.

     В Touch & Care това може да се постигне по два начина – чрез апаратни процедури, чрез терапиите за тяло.

Видове терапии

Отслабваща процедура SLIM DRONE

Подходяща е за твърд целулит

Стягаща професионална програма SLIM DRONE

Подходяща за мек целулит и стягане контура на тялото

Микроигелна мезотерапия за тяло

Кралицата на терапиите за тяло в Touch & Care

      Активните съставки и мезококтейли са във високи концентрации и се подбират индивидуално и специално за вас, според вашето състояние, характеристики, нужди и ефект. Процедурата се изпълнява с дермален микроиглен апарат и може да повлияе състояния по тялото като: стрии, целулит, локални мастни натрупвания (ефект на липосукция), загуба на еластичност, задържане на вода, дехидратация, оформяне на контура.  Процедурата може да се включи като въвеждаща или завършваща към всяка друга терапия за тяло. Процедурата видимо подобрява състоянието на тялото и може да се ползва както като самостоятелна, така и като поддържаща след всяка една от терапиите ни за тяло.

Дренираща терапия за крака и корем

Подходяща за мек целулит и стягане контура на тялото

Боди репинг терапия с топлинен антицелулитен гел

Подходяща е за мек целулит в съчетани с детоксикация и стягане

Екстракт от центела – има лечебни и пречистващи свойства. Симулират кръвообращението и лимфната циркулация,както и отстраняването на отпадъчните вещества. Ускорява синтеза на колаген и протеини, защитава и подсилва кръвоносните съдове, възстановява еластичността на тъканите

Екстракт от бръшлян – стяга, пречиства и тонизира тъканите, Има отслабващи и антицелулитни качества, предотвратява натрупването на течности в повърхностната тъкан. Има съдосвиващи свойства, поради наличието на витамин Р. Намлява локалното възпаление и чувствителността и активира циркулацията.

Хвощ – служи за лечение на увредена или уморена кожа. Има силно стягащо свойство и помага в лечението на рани. Подобрява еластияността и премахва излишните мазнини.

Термотерапия

Антицелулитно, ремоделиращо и детоксикиращо действие

Концентрацията на кофеин стимулира изгарянето на мазнини и намаляването на обема на мастните клетки чрез премахване на целулита. Кофеинът съдържа полифеноли и е мощен антиоксидант, забавящ стареенето на клетките и има липолитичен ефект. Притежава дренирища, тонизираща и антицелулитна сила. Кофеинът е естествен антиоксидант и предпазва кожата от вредното въздействие на свободните радикали като предотвратява преждевременното стареене.

     Touch & Care предлага на клиентите си и един невероятен комплексен начин да започнете на чисто с тялото и духа си. Направете го от този понеделник.   

    Премиум пакет 4D Touch and Care включва тренировка  Pilates Reformer, отслабване с апарат Липолазер, стягане и детоксикация с Пресотерапия.  Събудете се в новото си тяло.

докосване и грижа за тялото

Апаратни процедури за тяло

Масажи на тяло

Терапии за тяло