Безиглена мезотерапия

Технологията на безиглената мезотерапия използва електропорация и електроосмоза, без нужда от инжектиране. Чрез нея се инфилтрират в кожата серуми или естествени активни съставки, за да бъде ефективно третирането на различни кожни състояния.

Електропорация

Има пряк ефект върху кожата, незабавно подобрява пропускливостта под въздействието на електрическите импулси. Липидните клетки образуват двоен слой, в който под въздействието на електрическия ток се отварят малки каналчета. Хидрофилни молекули (серуми), които не са могли да се абсорбират, вече могат да проникнат и да навлязат в клетките. След като се образуват, тези микроскопични каналчета в липидния слой те остават отворени от няколко секунди до няколко минути в зависимост от дълбочината на проникване на електрическия ток.

Електроосмоза

Действа главно на молекулите, които ще бъдат пренесени, за да проникнат успешно във вътрешността на клетките на принципа на взаимното отблъскване на еднаквите електрически заряди. На положителните подхранващи елементи се упражнява положителен заряд и така се вкарват във вътрешността на клетката. Същевременно неутралните молекули също проникват в кожните клетки.

Предимства на технологията:

Области за приложение на терапията:

Безиглената терапия може да се използва засилвайки ефективността на много продукти, за избелване, бръчки, целулит, стрии и други.

Електропорация и биолифтинг

Една чудодейна комбинация от две терапии. От една страна електропорацията или безиглената мезотерапия способства за пълното усвояване на приложените активни коктейли, и от друга биолифтинга тренира и стяга мускулатурата на лицето като прави масаж и лимфен дренаж на тъканите. Може да се прилага за всякакви състояния със всякакъв вид коктейли и активни съставки, индивидуално подбрани за клиента с максимален ефект според изискванията на кожата му.

Приложение и ефект:

  • При мазна кожа, широки пори, дебел повърхностен слой
  • Възстановява гладкостта и блясъка на кожата

Ускорява кислородната абсорбция, подобрява обменните процеси.

  • Стяга отпуснатата кожа, овлажнява и стимулира формирането на колаген
  • Ускорява клетъчното делене и регенерация, възстановява младежкия вид на кожата
  • Хидратира и подхранва
  • Премахва тъмните кръгове, торбичките, бръчиците, успокоява подутините и т.н.
  • Грижа за тялото, отслабване.
  • Премахва целулита и заглажда кожата.

Намалява отока, подобрява кръвоносните съдове, лимфната циркулация.

Стяга отпуснатата кожа и я повдига

Апаратни процедури

LED светлинна терапия за лице

Аква пилинг система за водно дермабразио

Безиглена мезотерапия

Кислородно почистваща мезотерапия за лице

Микроиглена мезотерапия

Радиочестотен лифтинг

Ултразвуково почистване на лице