Безиглена или микроиглена мезотерапия за ръце

Наричана „царица“ тази мощна терапия може да подпомогне голяма част от състоянията на кожата, както и да забави процесите на стареене в клетките.

      Процедурата е индивидуална за всеки клиент според нуждите на кожата и желания ефект се подбира най-подходящият мезококтейл – изготвя се на базата на предварителна диагностика.

     Осъществява се посредством апарат или микроиглена мезотерапия.

      Мезотерапията или „царицата на терапиите“ носи своето благотворно въздействие и върху кожата на ръцете. Кожата на ръцете ни се нуждае от терапии и грижа във всеки сезон от годината. Нуждите от хранителни съставки, под формата на комплекс от витамини, аминокиселини, микроелементи, хиалуронова киселина, колаген, пептиди и други са от голяма важност за здравето и жизнеността на кожата.

Ползи

     След процедурата кожата Ви ще изглежда по-млада, плътна стегната и свежа. Процедурата е подходяща както за жени, така и за мъже. Хубавото на терапията е, че могат да се третират няколко състояния едновременно.

   В Touch & Care препоръчваме курс от 5-8 процедури всяка седмица, за да се гарантират отлични резултати и постигане на пълният ефект на мекота, гладкост, сияние и релакс.

 По време на терапията се усеща леко боцкане или драскане, но благодарение на бързите обороти на апарата, дискомфортът е сведен до минимум. Възможно е зачервяване в третираната зона, което изчезва до няколко часа.

След процедуата да се избягва излагане на слънце и да се ползва UV защита

Няколко часа след процедурата да се избягва нанасянето на друга козметика

Процедурата продължава между 15-30 мин, в зависимост от зоната на обработване.

Докосване и грижа за ръцете и стъпалата

Масаж ръце и стъпала

Парафинотерапия

LED терапия за ръце и стъпала

Терапия с йонен детоксикатор

Радиочестотна терапия

Безиглена или микроиглена мезотерапия за ръце