Докосване и грижа за косата

В Touch & Care можете да се възползвате от диагностика на косата и скалпа и ще получите препоръка за ползване на продукти и терапии специално подбрани и подходящи за Вас.

Диагностиката ще ви даде информация за:

Диагностиката е важна за изготвянето на правилен индивидуален подход спрямо нуждите на косата и скалпа. Тук ще получите най-подходящите терапии и продукти за здрава , красива и бляскава коса.

Начинът, по който се грижим за косата и скалпа е от огромно значение за нейната здравина, жизненост, еластичност, красота и блясък. Увреждането може да се дължи на различни вътрешни или външни причини както от механичен, така и от химичен характер. За това е нужна професионална препоръка, чрез която след определяне на съответните нужди може да се планира най-правилната грижа.

Фризьорство и стайлинг

Секторът е оборудван с луксозни измивни колони и висококачествени професионални сешоари преси и маши от ново поколение с безупречна ефективност за постигане на невероятен стайлинг и визия без увреждане на косата.

Терапии и масаж​​

Масаж на скалп за по-здрава коса. Доказано е, че масажът на скалп е най-простият и ефективен метод, чрез който да подобрите състоянието на вашата коса, но и да се почувствате като преродени. Той може да намали косопада, да подобри растежа на косъма и да възстанови неговата здравина и блясък. Само 15 минути масаж може да подобри кръвообращението на космения фоликул, да тонизира кожата на главата (скалпа), да осигури на косата оптимално хранене и да ускори многократно въздействието на всички останали терапии. Терапиите в Touch & Care са подбрани внимателно, за да покрият всички изисквания и нужди на косата и скалпа без да нарушават естествените био ритми. Високо ефективни и уникални те могат да се нарекат „лукс за коса“.

Видове терапии:

Възстановяваща терапия за блясък

Пълно възстановяване на косата

Хидратираща и възстановяваща терапия

Уелнес терапия за защита

Микроиглена мезотерапия за коса

Интензивна хидратираща терапия за коса

Терапия с микропротеинови блокчета

Предлагаме още: