Масажи на тяло

Стресът и напрегнатото ежедневие се отразяват върху здравословното състояние на всеки човек. Постепенно се появяват хронична умора, главоболие и болки по тялото. Най-доброто средство за релаксация и освобождаване от натрупаното напрежение е мануалният масаж. Масажните техники засилват кръвната и лимфна циркулация, премахват стреса и презареждат тялото с нова жизнена енергия.

Релаксиращ арома масаж

Истинска наслада за сетивата е релаксиращият масаж. Съчетанието на аромати и масла повишава ефекта многократно.

Антицелулитен масаж

            Най-известният и  бърз метод за справяне с целулита е мануалният антицелулитен масаж. При него се използват специални техники, чрез които се цели размачкване на тъканите и справяне със застойните процеси в клетките, както и подобряване на кръвообращението и лимфния дренаж, за ускоряване на метаболизма. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е изключително важно зоните да се третират с висококачествени продукти. Те са загряващи или изстудяващи, а целта им е да проникнат добре през епидермиса и да въздействат на мастната клетка, като я освободят от съдържание. В комбинация с апаратни процедури се постигат отлични резултат.

Спортен масаж

Спортните масажи са специално разработени за занимаващите се със спорт, с цел възстановяване след спортно натоварване

Медотерапия и детоксикация

      Медотерапията представлява съчетание от специфична масажна техника с изключителните лечебни качества на пчелния мед. Целта е отстраняване на натрупаните токсини от тъканите на организма и детоксикация. Медът се усвоява изключително добре от организма, и е познат като естествен антибиотик. Масажът с мед почиства, подхранва и тонизира кожата.
Особено подходящ и ефективен е при артроза, главоболие, безсъние, стрес  и  умора. Много е подходящ за пушачи и за хора, изложени на негативни фактори в ежедневието си. 
Медотерапията може да се използва и при целулит и затлъстяване. Терапията се прилага за детоксикация, подхранване и стягане на кожата. Може да се предлага в комбинация със сауна – одеяло за още по-добър ефект. Освен като ефикасно средство срещу целулит, масажът с мед действа  като мощно подмладяващо средство за кожата.

Дрениращ масаж

Лимфо-дренажният масаж е много нежна форма на масаж, която увеличава и засилва лимфния поток и така ускорява процеса на отстраняване на токсините от тялото. Масажът увеличава способността на имунната система да освободи повече антитела. Стимулирането на лимфната система с такъв масаж подобрява  ефективността на хранителните вещества в цялото тяло. Когато лимфната система функционира правилно, организмът не е податлив на инфекции. Препоръчваме съчетанието на масаж с пресотерапия.

Масаж с вулканични камъни

     Масажът с вулканични камъни е метод, които носи не само релакс на тялото и съзнанието, но и редица здравни ползи. Той представлява съчетание на масажни техники и поставянето на нагорещени вулканични камъни върху определени точки по тялото.

     Ползваните камъни са плоски и гладки, приготвени след фина обработка на базалтови вулканични скали. Те са подбрани неслучайно за техниката на масажа, защото са известни с огромният си потенциал да задържат топлината.

     В някои случаи масажът се извършва директно с камъните, за да се осигури достигане до по-дълбоките мускули по-малко натиск.

 Паралелно с релаксацията на мускулатурата, масажа осигурява и няколко значителни физически и емоционални ползи:

     Снемането на физическото и психическото напрежение и ползите за подвижността на тялото и съня, осигурени при масаж с вулканични камъни, далеч надминават ефекта от стандартните масажни процедури. Затова терапията може да се ползва не само като релаксиращ метод, а и като ефективно средство, допълващо лечението на редица хронични заболявания. Терапевтичните камъни притежават огромна лечебна сила.

     Освен че отпускат мускулите и ставите, те имат способността да регулират кръвното налягане и да подобряват кръвообращението. След масажа с вулканични камъни ще се почувствате релаксирани и презаредени с енергия, така че не пропускайте възможността да си подарите това вълшебно удоволствие.

Touch & Care Premium масаж

    Всеки човек има нужда да се поглези и да почувства клетките си в пълна хармония и релакс. Тази магична терапия с изискани аромати и съставки е създадена специално за вас. Съчетанието и екзотиката на сусама, кокоса, черния кимион и индийски шафран ще премахнат всяка следа от негативна енергия и напрежение в тялото. Масажът ще събуди сетивата и жизнения тонус на кожата , като активира енергията на тялото и ще създаде усещане за ново, вътрешно състояние на благоденствие.

докосване и грижа за тялото

Апаратни процедури за тяло

Масажи на тяло

Терапии за тяло