Радиочестотен лифтинг

  Процедурата се извършва с апарат за монополярен радиочестотен лифтинг за дълбок лифтинг.

             Монополярният радиочестотен поток преминава през тъканите на цялото тяло и има силно изразен стягащ ефект, затопля третираните тъкани сравнително дълбоко, около 20 мм. Широко разпространената биполярна радиочестотна енергия за разлика от монополярната е с твърде повърхностно въздействие и затопля третирания участък не толкова дълбоко, едва около 2-4 мм.

Радиочестотната лифтинг терапия представлява загряване на по-дълбоките кожни слоеве, като чрез него започва стимулирането и преструктурирането на колагена в дермата и подобряване на кръвообращението в дълбочина.

Терапията  може да ускори колагеногенезата и да реорганизира стария колаген,за да се постигне стягане и намаляване процесите на стареене. Ефекта от процедурата се наблюдава веднага или най-късно до седмица, тъй като образуването на нов колаген отнема време.

 RF терапията стимулира подкожната тъкан и насърчава устойчивата регенерация на колаген за дълъг период, това е процес, така че повече направени процедури носят по-видим ефект.

Терапията може да се прилага с или без продукти за съответното състояние на кожата, като допълнение към ефекта.

Полза и ефект:

Приложение:

           Процедурите с радиочестота чудесно се комбинират с други  козметични процедури, за постигане на перфектни и дълготрайни резултати. Апаратът постига невероятен ефект върху кожата във всички зони с необходимост от стягане.

Процедурата монополярен RF продължава между 20 минути и един час в зависимост от това дали се обработва една зона или повече, както и какво е индивидуалното състояние. Обикновено са необходими 15 – 20 минути за лицето, 30 минути за лице и шия и 40 минути за стягане на бюст.

 За да се формира новия колаген, обикновено са необходими около 20 дни.

Процедурата за лице няма странични ефекти и възстановителен период.Чудесно се комбинира с лифтинг и антиейдж програми.

Третирането започва с един курс от 6-8 процедури за лице. Отделните терапии изискват поне една седмица време между тях, необходимо за преструктуриране на колаген-еластиновата мрежа.

Поддържаща процедура може да се направи чак след половин година.

Радиочестотен лифтинг на околоочен контур:

По време на процедурата апаратът стримулира производството на нов колаген чрез загряване на хиподермиса около очите, което помага за стягане на кожата , премахване на тъмните кръгове и торбички, лечение на купероза и фини линии.

Ефекти:

Приложение:

Радиочестотен лифтинг за подмладяване на шия:

Ефекти:

Приложение:

Радиочестотен лифтинг за оформяне на гърди

        Излъчването на специфични радиочестотни вълни в определена дълбочина  на кожата създава топлинен ефект. RF вълните директно въдействат върху дермата през епидермиса на кожата, като по този начин нагряват тъканта, насърчават катаболизма на подкожната мастна тъкан и стимулират производството и реорганизацията на колагеновите и еластиновите влакна. С непрекъснатата регенерация и преструктуриране на колагена в дермата отпуснатата кожа се повдига и уплътнява веднага след процедурата. В същото време микро масажът може да ускори кръвообращението на гърдата, да дренира кръвоносните съдове и да освободи мазнини от гърдите. В гърдите се абсорбират повече хранителни вещества, което не само предотвратява заболявания на гърдата, но също така дава възможност да имаме естествени, здрави, красиви и силни гърди.

Ефекти:

Приложение:

Апаратни процедури

LED светлинна терапия за лице

Аква пилинг система за водно дермабразио

Безиглена мезотерапия

Кислородно почистваща мезотерапия за лице

Микроиглена мезотерапия

Радиочестотен лифтинг

Ултразвуково почистване на лице